Invitaţi externi

EUGENE PREWITT – „Mai adânc!- înţelegând identitatea profetică a Bisericii Adventiste”:  Fost profesor şi administrator la Ouachita Hills College – SUA, avid cercetător al Bibliei și al istoriei Bisericii Adventiste, Eugene este cunoscut pentru stilul de predare creativ şi plin de entuziasm, pentru inovații în evanghelismul practic şi profunzime în instruirea biblică. Este un suporter avid al educaţiei tinerilor şi evanghelizării printre tineri şi prin tineri. Împreună cu soția, Heidi, călătoresc peste tot în lume, în colaborare cu Amazing Facts College of Evangelism (AFCOE), având ca scop stabilirea de şcoli misionare şi încurajarea tinerilor de a se implica în misiune.
SANDRA SILVA – „Urmând chemarea lui Dumnezeu”:  Tânără din Canada, a părăsit lumea afacerilor pentru a deveni evanghelistă și misionară. Are o experiență profundă a rugăciunii și umblării zilnice cu Dumnezeu. Este invitată pentru a susține seminarii de evanghelizare, sănătate, redeșteptare și reformă, atât pe continentul american, cât și în Europa. Prin prezentări, dar și exemplu propriu, inspiră la o legătură profundă cu Dumnezeu, o cunoaștere personală a lui Isus Hristos și o viață curată de creștin.
MARCEL ZENO: Decan al facultății de Științe Medicale la universitatea adventistă din Montemorelos, misionar medical, cucerește de la prima întâlnire prin dragostea față de oameni creați după chipul lui Dumnezeu și abilitatea de a conecta mesajul sănătății de Cel care poate da adevărata sănătate.  

HORST MÜLLER - 
“Pazeşte-ţi INIMA mai mult decât orice, căci din ea ies izvoarela vieţii”: Medic, își împarte timpul între cabinetul ORL din Germania și prezentari publice de sănătate în România. Este renumit pentru felul aparte în care prezintă legătura dintre minte și corp, pe care dânsul o numește Vindecarea inimii.
 
JAY ROSARIO - Sunt aici, trimite-mă!”: Pastor asociat al Central California Conference, vicepresedinte al GYC Espanol – a sustinut numeroase serii evanghelistice si conferinte de tineret, precum: ASI Youth For Jesus, Generation Youth For Christ, Acts For Christ, GJC, and Southeast Youth Conference.  
SERGHEI COSTASH - „O călătorie în Sanctuar”; „Curtenie şi căsătorie”: A dorit să-L slujească pe Dumnezeu încă din copilărie iar El l-a călăuzit la un moment dat la Şcoala misionară medicală din Republica Moldova unde a învăţat să se încreadă şi să se supună Vocii Sale. Acum, el slujeşte ca director al acestei şcoli.  


Invitaţi interni

DANIEL CHIRILEANU – pastor, director tineret Uniunea de Conferinţe

LUCIAN CRISTESCU – pastror, preşedinte Conferinţa Transilvania de Sud

MARIUS MUNTEANU – pastor, preşedinte ITA (Institutul Teologic Adventist)

GEORGEL PARLITU – pastor, preşedinte conferinţa Muntenia

COSMIN VLAHOPOL – broker de asigurare

LUCIAN FLORICEL – pastor, secretar Conferinţa Muntenia

GABRIEL BAN – pastor, Conferinţa Transilvania de Sud

GODFREY NGIRISHI – profesor de Biblie

IONEL BRATU – medic specialist cardiolog, Brăila

COSTEL IOSUB – pastor, director Centrul de Sănătate Podiş, Bacău

NOREL IACOB – pastor, redactor șef Revista Semnele Timpului